З останніх декількох тижнів з'явилися в мережі нові чутки про смартфон Galaxy A11. У минулому місяці телефон Samsung був виявлений в базі даних Федеральної комісії із зв'язку (FCC), в якій були розкриті деякі його ключові характеристики. Апарат також отримав схвалення Wi-Fi Alliance.

Samsung Galaxy A11, gizchina

Смартфон Galaxy A11 з'явиться н ринку з 6,4-дюймовим IPS LCD дисплеєм з роздільною здатністю HD +. ОС Android 10 на основі One UI буде встановлена на Galaxy A11. Правда, про процесорі поки немає ніяких даних.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Кажуть, що задня частина смартфона оснащена потрійний камерою, в якій буде встановлено основний об'єктив з роздільною здатністю 13 мегапікселів. Конфігурації інших датчиків ще не відомі. Для зйомки селфи у нього є фронтальна камера на 8 мегапікселів. Очікується, що смартфон буде оснащений великим внутрішнім сховищем об'ємом 128 ГБ.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За чутками, Galaxy A11, який з'явиться в якості наступника Galaxy A10s з минулого року, вміщує батарею ємністю 4000 маг, яку можна заряджати через USB-C. Що стосується ціни, за новинку попросять близько 140 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.