У понеділок компанія Huawei представила складаний телефон Huawei Mate Xs, який став спадкоємцем оригінального Mate X з минулого року. З учорашнього дня Mate Xs доступний для замовлення в Китаї через провідні інтернет-магазини, в тому числі Vmall від Huawei. Схоже, що Mate Xs отримає колосальний відгук на внутрішньому ринку, оскільки кількість попередніх замовлень перевищила 380 тисяч.

Швидше за все, до початку весни кількість попередніх замовлень перевалить за 500 тисяч.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Huawei Mate Xs буде доступний для покупки з 5 березня. Вартість пристрою в Китаї становить 2424 доларів. Китайська ціна складного телефону така ж, як і у її попередниці. В Європі Mate Xs буде коштувати 2499 євро.

Mate Xs являє собою складний телефон з підтримкою оперативної пам'яті Kirin 990 5G і 8 ГБ з гнучким OLED-дисплеєм 8 дюймів з роздільною здатністю 2200 x 2480 пікселів. Налаштування камери пристрою включає 40-мегапіксельний основний датчик, 8-мегапіксельний телеоб'єктив з підтримкою OIS, 16-мегапіксельний надширокий шутер і датчик ToF. Акумулятор Mate Xs ємністю 4500 мАч підтримує швидку зарядку 55 Вт. Телефон не підтримує програми Google, але поставляється з новою ОС Android 10 на базі EMIU 10. Телефон пропонує масивне власне сховище об'ємом 512 ГБ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.