Стало відомо, що досвідчений зразок ракети Starship, яку компанія бізнесмена та мільярдера Ілона Маска SpaceX розробляє для міжпланетних перельотів, вибухнув під час випробувань на полігоні Бока-Чіка в штаті Техас. Про це повідомляє GeekWire.

Так, при наддуві рідким азотом нижня частина ракети лопнула, її фрагменти розлетілися на кілька десятків метрів. Про потерпілих або руйнування даних поки ніякої інформації не надходило. Також ці випробування транслювалися в прямому ефірі.

Слід зазначити, що автор проекту Next Spaceflight Майкл Бейлор заявив, що дані випробування знаходяться на самій ранній стадії і тому турбуватися не про що. До того ж, за його словами, розробники зроблять висновки після інциденту.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що бізнесмен і мільярдер Ілон Маск наїхав на Марка Цукерберга з-за соціальній мережі Facebook.

Як повідомляв портал "Знай.ua" співачка Grimes, улюблена Ілона Маска відмовилася розкривати стать своєї ненародженої дитини під час запитань в Twitter від фанатів.

Також "Знай.ua" писав, що засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск в ефірі Third Row Tesla на YouTube розповів про гіршому, але прибутковому місці роботи.