По всьому світу витає невизначеність щодо того, куди може поширитися епідемія COVID-19. Звичайно, новий вірус вплине на загальне відновлення поставок мобільних телефонів до 2020 року. Дослідницька фірма IDC очікує зниження на 2,3%, до 1,3 мільярдів поставок. В основній частині 2020 року очікується скорочення на 10,6% в річному зіставленні. Очікується, що в другому півріччі ринок тільки зміцниться завдяки прискореним зусиллям впровадження 5G.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Зусилля китайського уряду щодо надання стимулів і бонусів допоможуть поліпшити ситуацію в наступні квартали року, однак, тільки реальні поставки смартфонів покажуть, наскільки добре відновлюється ринок. Інша проблема для великих виробників телефонів полягає в тому, що лютий і березень зазвичай - це періоди, коли більшість лідерів ринку випускають свої флагманські смартфони.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.