Valve опублікувала три геймплейний ролик Half-Life: Alyx. У них показали, як гравцеві належить переміщатися в VR-просторі, взаємодіяти з оточенням, покращувати зброю і стріляти. Виглядає все дуже круто. До того ж, це нова частина Half-Life, так що права на помилку у розробників просто немає.

У першому ролику Алікс Венс відбивається від зомбі і хедкрабов в метро. Втім, усіма знайомі нами монстри теж з'являться в цій грі. Там же представили верстат для поліпшення зброї. У другому відео головна героїня пробирається по напівзруйнованої будівлі з монстрами. Третій ролик демонструє сцену з перестрілкою, в якій гравцеві доведеться використовувати укриття, відкидати ворожі гранати і на ходу поповнювати боєприпаси. І хоча VR не користується величезною популярністю, він додає купу цікавих нововведень в геймплей ву складову.

Реліз Half-Life: Alyx намічений на 23 березня - гру для VR-пристроїв вже можна попередньо замовити в Steam.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.