Презентація ігрового смартфона Xiaomi Black Shark 3 відбудеться вже 3 березня і на даний момент ми вже знаємо багато чого про характеристики майбутньої новинки. Звичайно, про смартфоні ми вже дізналися багато, в тому числі і про характеристики. Правда, про ціну не було ніякої інформації. Однак, інсайдер розповів, чого очікувати від ігрового гаджета.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Повідомляється, що за базову версію попросять близько 9-10 тисяч гривень, а ось за топову вже 12 тисяч гривень. Втім, це просто смішна ціна за один з наймодніших смартфонів у світі. В основу девайса ляже топовий чіпсет Snapdragon 865 з 5G-модемом, великий 6,67" дисплей з частотою оновлення дисплея 90 Гц, а сенсорного шару – 270 Гц і, нарешті, акумулятор на 4720 маг з підтримкою швидкої 66-Вт зарядки.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.