Немає сумнівів у тому, що більшість любителів пограти в консольні ігри з нетерпінням чекають появи нової PlayStation 5 і сподіваються отримати детальну інформацію про цю консолі наступного покоління як можна швидше. Звичайно, чекати ще довго, аж до осені 2020 року, але хлопці з LetsGoDigital опублікували цілий ряд візуалізацій, які показують можливий дизайн консолі. Звичайно, рендери виглядають дуже круто, а користувачі сподіваються, що саме такою і буде майбутня консоль.

Sony PlayStation 5, LetsGoDigital

PS5 показаний на рендерах в чорному і білому колірних рішеннях. Корпус з прямими кутами оснащений оптичним приводом і інтерфейсами USB, а також Type-C. У верхній частині є тільки логотип PS5.

Контролер для консолі також був модернізований. У ньому з'явився досить великий екран, скоригована конструкцію клавіш і т. д. Варто врахувати, що рендери створювалися за витоками і патентних заявках, так що екран з'явиться в контролері.

Повідомляється, що Sony PlayStation 5 може запустити дві версії одночасно в 2020 році, а саме: більш доступну PlayStation 5 і дорогу і більш потужну PlayStation 5 Pro.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Sony PlayStation 5, LetsGoDigital

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.