У розпорядження агентства Bloomberg потрапила внутрішня записка для працівників ритейлової мережі Apple. У ній говориться, що компанію чекає брак смартфонів на заміну, яка триватиме близько 2-4 тижнів. Схоже, коронавірус завдає чергового удару по ринку смартфонів, і тепер проблема торкнулася навіть таку компанію Apple.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Якщо покупець приносить в магазин несправний телефон, зазвичай компанія намагається здійснити оперативний ремонт - наприклад, поставити інший дисплей. Однак, тепер співробітники не зможуть змінювати деталі, або ж давати під заміну смартфони.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Враховуючи, що Apple співпрацює з китайськими постачальниками, які припинили виробництво через вірусу, то все стає на свої місця.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.