На жаль, але факт: у тих, хто віддає перевагу компактні смартфони, вибирати особливо немає з чого. У 2020 році смартфони мають величезні дисплеї, і це стосується як бюджетників, так і флагманів.

Схоже, що повернення компактів у виконанні Sony ми не побачимо в цьому році. Але все ж компанія випустить відносно невеликий смартфон. А ось за своїми характеристиками це буде пристрій початкового рівня. Про ціни поки говорити рано, але він точно буде компактним бюджетником. Що ж, своїх фанатів смартфон точно отримає.

Sony, gizchina

На теренах відомства TENAA була виявлена інформація про смартфон Sony з індексом S20A. Згадується, що він має 5,45-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 960х480 пікселів, чотирьохядерним чіпом з тактовою частотою 1,3 ГГц, 3/4/6 Гб оперативної пам'яті і флеш-модулем до 128 Гб.

Що точно зрадіє, так це акумулятор ємністю 4000 маг, потрійна основна камера, де один з датчиків на 5 Мп, а також корпус пристрою буде захищений від пилу і вологи.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.