Компанія HMD Global, яка займається розробкою нових смартфонів під брендом Nokia, підтвердила, що є офіційним мобільним партнером для майбутнього фільму про Джеймса Бонда під назвою “No Time To Die”. Також стало відомо, що у фільмі агент представить смартфон компанії з підтримкою 5G.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Це оголошення є досить нав'язливим, оскільки компанія збирається випустити свій перший смартфон з підтримкою 5G 19 березня на заході в Лондоні, Великобританія. Запрошення на захід було також оформлено в стилі Бонда, що натякає на співпрацю.

У фільмі No Time To Die будуть представлені три смартфона Nokia - Nokia 7.2, Nokia 3310 і новий смартфон Nokia 5G. Компанія також підтвердила, що у фільмі буде показано агент Номі у виконанні Лашаны Лінч, що використовує новий пристрій використовує його можливості на базі 5G.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Крім того, фінська компанія також зробила нову рекламу з Лашана Лінч у головній ролі для нового телефону Nokia. Реклама повинна бути випущена 8 березня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.