26 березня Huawei представить флагманські телефони серії Huawei P40. Нещодавно анонсовані Huawei P40 Lite і P40 Lite E також належать до одного сімейства. Очікується, що серія Huawei P40 буде конкурувати з лінійкою смартфонів Galaxy S20 від Samsung. Передбачається, що Galaxy S20 Ultra, оснащений чотирикратним зумом з підтримкою 100-кратного збільшення, буде конкурувати зі смартфоном Huawei P40 Pro. Популярний інсайдер поділився деякими важливими подробицями про камерах Huawei P40 Pro.

Huawei P40 Pro, gizchina

Витік, що з'явилася кілька тижнів тому, показала, що на задній панелі Huawei P40 Pro буде встановлено п'ять камер. У той час телефон називався Huawei P40 Pro PE (Premium Edition). Тим не менш, у зв'язку з новою витоком, телефон носить назву Huawei P40 Pro.

Основна відмінність між Huawei P40 і P40 Pro полягає в тому, що останній буде включати розширену налаштування камери. Нова витік показує, що система камер Penta-об'єктива Huawei P40 Pro PE буде складатися з 1/1,28 ”Sony IMX700 52-мегапіксельного об'єктива Hexadeca Bayer RYYB, 1/1,5” Sony IMX650 40-мегапіксельного широкоекранного об'єктива Cine RGGB, телеоб'єктиву об'єктив з 3-кратним оптичним зумом, об'єктив з подвійним призматичним зумом з перископическим зумом, 10-кратним оптичним зумом і датчиком глибини (ToF).

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як видно на зображенні, п'ять камер будуть розміщені всередині прямокутного модуля камери, який також включає в себе інші компоненти, такі як світлодіодна спалах, датчик колірної температури і мікрофон. Немає нової інформації про інші специфікації смартфона.

Залишається тільки дочекатися виходу цього девайса, щоб оцінити його можливості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.