Поки компанія Sony не поспішає ділитися інформацією про свою консолі нового покоління, ентузіасти демонструють своє бачення елементів PlayStation 5. Звичайно, очікувати такого інтерфейсу не варто, адже це тільки фантазії мільйонів користувачів. До того ж, інтерфейс для нової консолі вже готовий, так що нам залишається лише чекати дебюту від Sony.

Дизайнер Павло Дурчок вирішив уявити, як може виглядати користувальницький інтерфейс PlayStation 5. В якості зразка для оформлення інтерфейсу ентузіаст взяв проект The Last of Us Part 2.

Згідно із задумом Павла, в інтерфейсі консолі можна перемикатися між збірками ігор певного жанру. Своєрідні фільтри допоможуть визначитися з грою, базуючись на перевагах користувача.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Додається анімована версія цього інтерфейсу.

PlayStation 5, twitter

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.