Зак Нельсон з JerryRigEverything отримав у свої руки Galaxy S20 Ultra, нову топову флагманську модель Samsung 5G. Ми вже знайомі з цією процедурою - відео з тестом на розпаковування і довговічність, а потім відео з демонтажем, що розкриває внутрішнє обладнання. Ютубер опублікував відео тесту довговічності Galaxy S20 Ultra.

Насамперед, це тест на появу подряпин, при якому екран тестується з використанням піку Мосса, щоб визначити, де знаходиться пристрій за шкалою твердості Мосса. AMOLED екран Galaxy S20 Ultra почав дряпатися на шостому рівні. Подряпини стають глибше на сьомому рівні, що означає, що пристрій може легко протистояти подряпин від предметів усередині кишені користувача, таких як ключі.

У S20 Ultra металева рама, яка не ламається, але легко дряпається. Зак також відзначає відсутність решітки переднього динаміка зверху. Задня панель також виконана з того ж скла на дисплеї. Кнопки телефону збоку зроблені з металу, що робить їх однаково міцними.

amsung Galaxy S20 Ultra, gizchina

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Наступним тестом є тест на підпал. Випробування підкреслює вражаючу термостійкість, яку пропонує Galaxy S20 Ultra. Екран стикався з відкритим вогнем та не постраждав, але при затримці протягом 30 секунд дисплей був пошкоджений. Тим не менш, він відновлюється від пошкоджень з плином часу.

Останній тест був тестом на вигин, і, хоча пристрій злегка згиналося, з боку пристрою не було чутних звуків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.