Logitech швидко завойовує величезну репутацію завдяки своїм дивовижним продуктів, зазвичай периферійних пристроїв і аксесуарів для комп'ютерів і смартфонів. В даний час компанія випустила нове бездротове зарядний пристрій для ринку США. Девайс називається Powered 3-in-1 Dock і описується як підходяща заміна для знятого з виробництва бездротового зарядного пристрою Apple AirPower.

Logitech Powered 3-in-1 Dock, gizchina

Док-станція Logitech Powered 3-in-1 коштує $ 129,99 і забезпечує можливість бездротової зарядки iPhone, Apple Watch і пари AirPods одночасно. Конструкція включає в себе дві зони бездротової зарядки: одну підставку для телефону і плоску накладку для пари навушників. Праворуч від зарядного пристрою телефону знаходиться подовжувач, в якому знаходиться зарядний пристрій для годинників, також бездротове.

Logitech Powered 3-in-1 Dock, gizchina

Крім того, бездротові зарядні пристрої використовують стандарти зарядки Qi і сумісні з будь-яким продуктом, який підтримує стандарт бездротової зарядки Qi. Однак підставку для годин можна використовувати тільки для зарядки Apple Watch, оскільки Apple застосувала запатентовану техніку зарядки тільки для своїх годин.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.