Як і очікувалося, буквально тільки що ESA офіційно оголосила про скасування найбільшої ігрової виставки E3 2020, проводилася щорічно з 1995 року. У цьому році захід повинен був пройти в Лос-Анджелесі з 9 по 11 червня, але через коронавіруса довелося скасувати. Варто відзначити, що це чи не головне ігрове подія року, так як саме тут показують те, що геймери отримають в найближчий рік.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

В ESA заявили, що прийняли це складне рішення про скасування після тривалих консультацій з усіма компаніями-членами організації. Втім, це було цілком очікувано.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

E3 2020 стала черговою виставкою, відмінною за останні тижні. Нагадаємо, раніше з-за коронавіруса скасували наступні технологічні, розважальні та автомобільні виставки Mobile World Congress (MWC), Game Developers Conference (GDC), Google I/O, Facebook F8, SXSW і Geneva Motor Show. Звичайно, деякі з беруть участь вирішили проводити конференції і презентації в онлайн-режимі, що трохи рятує ситуацію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.