Співзасновник компанії комп’ютерних технологій Microsoft Білл Ґейтс залишає посаду в правлінні, щоб зосередитися на своїй благодійній діяльності. Про це йдеться в заяві компанії 13 березня, пише Сnbc.

"Було величезною честю та привілеєм працювати з Біллом та вчитися в нього протягом цих років. Білл заснував нашу компанію з вірою у демократизуючу силу програмного забезпечення та пристрастю до вирішення найбільш серйозних викликів, що стоять перед суспільством. І Microsoft, і світ від цього виграли", – заявив голова правління технічного гіганта Сатья Наделла.

Білл Гейтс, Esquire
Білл Гейтс, Esquire

Білл Гейтс, за оцінками видання "Forbes", з його понад 100 мільярдними статками є другою найбагатшою людиною у світі. Заснований ним разом з дружиною Меліндою Гейтс найбільший у світі приватний благодійний фонд (Bill & Melinda Gates Foundation) інвестує мільярди доларів у боротьбу з хворобами та бідністю, а також виступає на підтримку прав жінок і дівчат.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Білл Гейтс
Білл Гейтс

"Що стосується Microsoft, відхід з ради директорів жодним чином не означає відхід від компанії. Майкрософт завжди буде важливою частиною моєї життєвої роботи, і я продовжуватиму співпрацювати з Satya та технічним керівництвом, щоб допомогти формувати бачення та досягти амбітних цілей компанії. Я відчуваю більше оптимізму як ніколи щодо прогресу, який досягає компанія, і як вона може продовжувати приносити користь світові", - сказав Гейтс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.uа гра Call of Duty: Warzone б'є всі рекорди. Умовно безкоштовна гра почала користуватися величезною популярністю ще з моменту старту - за першу добу в неї зіграло 6 мільйонів гравців, що дуже навіть непогано як для безкоштовної гри.

Також Знай.uа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.