Компанії запатентували ряд технологій, але не всі з них стали продуктом. Apple не відстає від своїх конкурентів, тому що в мережі з'явився новий патент від яблучної корпорації.

Патент Apple, gizchina

Apple, 12 березня, подала новий патент в Бюро по патентах і товарних знаків США під назвою “Шифрування дисплея, залежне від погляду”. Ця технологія буде працювати на основі відстеження погляду користувача при використанні таких продуктів Apple, як iPhone, iPad або MacBook. При цьому на екрані будуть відображатися вихідні дані тільки в тій області, на яку дивиться користувач. Беручи до уваги, що інша область екрана буде зашифрованой у формі відображення неправдивих даних, щоб зробити вміст на екрані нерозбірливим для оточуючих. Що більш цікаво, так це те, що зашифровані фальшиві дані будуть виглядати так само, як і у оригінального контенту, так що глядачі не вважатимуть їх підозрілими.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Технологічний гігант з Купертіно завжди був передвісником конфіденційності своїх продуктів. Це не перший раз, коли ми бачимо, що хтось намагається вирішити цю вічну проблему. Кілька років тому Android-смартфони під брендом Blackberry мали функцію “Privacy Shade”, яка повністю приховувала контент на екрані, за винятком невеликого рухомого вікна, що дозволяє користувачеві отримувати доступ до контенту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.