Планшет Samsung Galaxy Tab S6 Lite засвітився на сайті FCC. Продукт вказано з номером моделі SM-P615 і, як випливає з назви, є бюджетним варіантом преміального Galaxy Tab S6. Швидше за все, планшет з'явиться у продажу найближчим часом, і у нас є деякі характеристики цього пристрою.

Galaxy Tab 6 lite, gizchina

Tab S6 Lite - це урізана версія Tab S6, самого потужного планшета Samsung. Tab S6 має дисплей AMOLED, а також вбудований чіпсет Snapdragon 865. Samsung навіть анонсувала 5G версію Galaxy Tab S6 в минулому місяці. S6 Lite - не флагманська модель, а модель середнього класу. Згідно GeekBench, він буде мати Exynos 9611 SoC замість Snapdragon 855, що значно здешевить його виробництво.

Пристрій також буде оснащений 4 ГБ оперативної пам'яті. Для підключення, список FCC підтверджує наявність підключення 4G/LTE. Більш рання сертифікація Bluetooth SIG підтвердила наявність Bluetooth 5.0 на пристрої. На вкладці S6 Lite також передбачена підтримка бездротової зарядки.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.