Компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 з супутниками системи Starlink за кілька секунд до старту. Як повідомляє "Популярна механіка", двигуни ракети раптово припинили роботу, а сама компанія – завершила трансляцію запуску. Схоже, у Маска в компанії не все так гладко, адже тепер це не вчення, а двигуни могли перестати працювати і під час старту.

SpaceX, gettyimages
SpaceX, gettyimages

Наголошується, що старт ракети був скасований автоматичною системою припинення запуску з-за нештатних даних під час перевірки двигунів ракети. Коли відбудеться наступний запуск, поки невідомо, так і Маск не поспішай коментувати дану ситуацію.

Falcon 9 повинна була вивести на орбіту 60 нових супутників системи Starlink. Після того, як вони все-таки будуть виведені на орбіту, кількість супутників "сузір'я" складе 350. Залишилося тільки дочекатися нових повідомлень від глави компанії.

Ілон Маск, gettyimages
Ілон Маск, gettyimages

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.