Інсайдери далі розповідають про найближчі плани компанії Sony відносно наступного покоління консолей. Минулого тижня з'явилася неофіційна інформація, що японці намагаються вдихнути нове життя в серію Silent Hill, а тепер інформатори говорять про покупку серії разом з Metal Gear і Castlevania. Схоже, компанія Sony хоче зробити легендарые гри ексклюзивом для PS5, щоб скласти конкуренцію Xbox Series X від Microsoft, яка теж отримає ексклюзивні ігри. Обидві консолі з'являться на прилавках до кінця 2020 року, так що чекати залишилося недовго.

За повідомленнями "співробітника Konami", Sony збирається придбати франшизи Metal Gear, Silent Hill і Castlevania. Серія про пригоди Снейка буде мати ремейки першої частини 1987 року і Metal Gear 2: Solid Snake. Також джерело повідомило, що їх вихід буде логічним після подання гри Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Всі ці ігри користувалися величезною популярністю, тому що успіх їм забезпечений і в цей раз.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.