Sony опублікувала характеристики прийдешньої PlayStation 5 - PS5. Компанія принесла довгоочікувані новини в рамках скромного події, ймовірно, мотивованого пандемією коронавіруса.

Ми вже знали деяку цікаву інформацію про консолі. Новий SSD для більш швидкого завантаження гри, зворотної сумісності з PS4, набагато більш потужний GPU і CPU і т. Д. Однак тепер у нас є реальні специфікації. Навіть у більш технічному сенсі, ніж очікували багато, що не дивно, оскільки контент був “адаптацією” до того, що Sony скаже на GDC, заході, орієнтованому на розробників.

PlayStation 5, gizchina

На жаль, ми не отримали ніякої інформації про дизайні PS5, а також про офіційне вигляді і можливості DualShock 5. Нам потрібно почекати, поки Sony вирішить розповісти більше.

PS5 буде розраховувати на твердотільний накопичувач зі швидкістю читання не менше 5 ГБ/с і практично миттєвої завантаженням контенту.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Інша справа, що не буде установки ігор. Не потрібно довго чекати гри після патча. На додаток до неймовірної продуктивності користувальницького твердотільного накопичувача PS5 консоль також матиме 16 ГБ оперативної пам'яті DDR6. Це дозволить нам грати на швидкості, небаченої раніше.

PlayStation 5, gizchina

Місце для зберігання буде 1 ТБ. Тим не менше, тільки 825 ГБ буде доступно для ігор. Інші деталі включають 4K Blue-Ray Play, слот SSD для подальшого зберігання і розширення. Він також включає підтримку зовнішніх HD, як і PS4. Коли справа доходить до обчислювальної потужності, у PS5 є ЦП з вісьмома 3,5 ГГц ядрами Zen 2, а графічний процесор буде мати 10,28 TFLOP і 36 CU на 2,23 ГГц.

PS5 ОФІЦІЙНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Процесор 8x Zen 2 Colours 3.5 ГГц.

GPU 10,28 TFLOP, 36 CU 2,23 ГГц

Індивідуальна архітектура RDNA 2 GPU

16 ГБ пам'яті GDDR6 / 256 біт

Діапазон пам'яті 448 ГБ / с

Користувальницький 825GB SSD-накопичувач

Швидкість потоку 5,5 ГБ / с (сира), типова 8-9 ГБ / с (стиснута)

слоти Розширення NVMe для SSD

Зовнішній USB HDD Storage

Програвач дисків Blu-ray 4K UHD

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.