Через 2,5 місяця після спалаху коронавіруса SARS-CoV-2 в Китаї, виробництво в країні повертається на нормальний рівень. Про це свідчить поліпшення ситуації з поставками ключових для Apple продуктів. Тепер компанія повертається до повного виробництва, що тільки радує фанатів яблучної корпорації.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

При цьому Мюнстер не може остаточно погодити покращення зі збільшенням поставок, але вважає, що скорочення термінів значною мірою пояснюється відновленням виробництва в Китаї. Звичайно, повернення до виробництва зараз спостерігається не тільки в Apple.

При цьому сама компанія Apple все ще бореться з наслідками коронавіруса SARS-CoV-2 і викликається їм хвороби COVID-19, і на цьому тижні закрила всі роздрібні магазини за межами материкового Китаю, щоб мінімізувати поширення вірусу. Так що виходити на вулицю і зустрічати весну все ще рано, доведеться трохи почекати як і на території Китаю, так і в Україні.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.