В умовах оголошеної пандемії щотижневий дайджест ігор, які стали безкоштовними став ще актуальнішим. До того ж, деякі з них стали безкоштовними на час карантину, що точно порадує навіть самих завзятих геймерів. Ось список ігор, на які варто звернути увагу під час відпочинку вдома.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Ubisoft проводить в Assassin's Creed Odyssey "вільні вихідні" - до 23 березня гравцям відкритий весь контент в грі, за цей період можна спробувати "осилити" античну частина ассассинской саги цілком.

В Epic Games Store відразу дві гри, які не варто обходити стороною - Watch dogs і The Stanley Parable.

В сервісі цифрової дистрибуції GOG.com в рамках акції "Залишайся вдома" можна отримати 27 ігор для ПК, серед яких є Hello Neighbor, Postal, Shadow Warrior та інші. Звичайно, це не новинки ААА-рівня, але скоротати час у них точно можна.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В Steam шанувальники мультіплєєрних баталій зможуть до 31 березня безкоштовно оцінити цапиний мережевий шутер Goat of Duty, а любителі поганяти по бездоріжжю увірватися в Offroad Racing - Buggy X ATV X Moto. Правда, ігри не особливо затягують, так що на пару вечорів їх вистачить з головою, та й сюжет не особливо вам запам'ятається.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Більш швидкісні гонки - Horizon Chase Turbo, також не потребують оплати. Фанати футболу зможуть натренувати команду своєї мрії в Football Manager 2020, але тільки на час розповсюдження карантину.

Крім того, в онлайн-магазині Valve назавжди можна додати до себе на акаунт Deiland - однопользовательськую пригодницьку RPG, але без мультиплеєра.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.