Розробники, які отримали доступ до бета-версії iOS 14.1.1, продовжують активно вивчати прошивку в пошуках інформації про нові пристроях Apple. Раніше таким чином були виявлені відомості про iPhone X, iPad Pro, AirPods Pro. Тепер же експерти виявили іконку нового iPhone. Що стосується його зовнішнього вигляду, користувачі виявили, що в ньому немає вирізу в екрані під фронтальну камеру.

iPhone 12, gizchina

В асортименті смартфонів Apple немає пристрою, схожого зі схематичним зображенням, яке було знайдено в iOS 14.1.1. Про смартфоні мало що відомо. Можливо, це iPhone 12 Pro Max, який покажуть публіці вже восени цього року, але підтвердити цю інформацію не вийде.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

В прошивці також вдалося знайти згадку деяких цікавих функцій майбутнього флагмана. Відповідно до опису, новий iPhone отримає потрійну основну камеру і апаратний лидар, який дозволить ефективніше використовувати програми з доповненою реальністю. Схоже, компанія і надалі планує заглиблюватися в розробку і впровадження сервісів для доповненої реальності, адже додатків стає все більше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.