Як і було заплановано, о 19:00 за київським часом 23 березня в Steam відбувся реліз гаряче очікуваного проекту Half-Life: Alyx, про яку тільки й розмов останнім часом. Звичайно ж, про грі будуть розмовляти, так як продовження всесвіту не випускали ще з 2007 року, а це, на хвилинку, 13 років. Тепер геймери можуть дізнатися продовження історії.

Half-Life: Alyx призначена тільки для окулярів віртуальної реальності (Valve Index, Oculus Rift, HTC Vive, Windows Mixed Reality). Вона розповість про події між першою і другою частинами Half-Life. У центрі сюжету - Алікс Венс, яка разом з батьком Илаем вибудовує опір захопленню Землі Комбайном з метою побудови інопланетної імперії.

Проходження гри займе приблизно 15 годин, але цього більш ніж достатньо особливо в VR, так як зручність все ще кульгає, до такого розваги потрібно звикати.

Критики продовжують хвалити гру. На момент публікації замітки оцінка гри на Metacritic становить 93 бали, а на OpenCritic — 92 бали зі 100. Немає сумнівів, гра сподобалася як критиків, так і гравцям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.