По мірі того, як лікарні намагаються знайти більше апаратів штучної вентиляції легенів, деякі лікарі виявляють творчий підхід, щоб допомогти своїм пацієнтам. Так йде справа з канадським лікарем Аленом Готьє, анестезіологом в Перті і в районній лікарні Смітс-Фоллз в Онтаріо. Відкриття доктора може врятувати життя мільйонів людей, і ось чому.

По суті, він перетворив один лікарняний апарат апарат, який може обслуговувати відразу дев'ять пацієнтів за допомогою самостійної механіки. Навіть філантроп мільярдер Ілон Маск був вражений зусиллями Готьє, що тільки підтверджує винахідливість доктора.

Ілон Маск, Twitter

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Подібні винаходи як ніколи потрібні людству, адже пандемія в самому розпалі, хоч і держави намагаються всіляко примусити своїх жителів залишатися вдома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.