Стало відомо про те, що недавнє оновлення програмної платформи Windows 10 порушило роботу вбудованого антивіруса Windows Defender (Захисник Windows). Багато користувачі звернули увагу на те, що процес сканування системи за допомогою Windows Defender закінчується помилкою. Втім, сервіс і без помилок працював не кращим чином. Всім, хто хоче захистити свій ПК від вірусів, рекомендується встановити антивірус від сторонніх розробників. Вбудований в ОС антивірус справляється далеко не з усіма шкідливими програмами.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

В повідомленнях користувачів йдеться про те, що через кілька хвилин після запуску сканера Windows Defender на екрані з'являється помилка “Елементи пропущені під час сканування” (Items Skipped During Scan), після чого процес сканування закінчується, а програма повідомляє користувачеві про те, що загроз виявлено не було.

Компанії потрібно в терміновому порядется виправляти це оновлення. Вже протягом кількох років компанії не може виправити всі помилки в ОС. Нагадаємо, що в 2018 році одне з оновлень видалило дані з комп'ютерів користувачів.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.