Минулого тижня Apple встановила ліміт на покупку декількох своїх продуктів, включаючи iPhone і iPad в різних країнах, оскільки компанія закрила всі свої оффлайн магазини за межами Китаю, адже коронавірус поширюється по всьому світу.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Здавалося, що обмеження на покупки були введені, оскільки Apple готується до удару з-за впливу коронавіруса на продаж з-за збоїв в ланцюжку поставок і слабкого попиту. Що стосується обмежень, компанія обмежила покупку iPhone і iPad Pro до двох пристроїв, в той час як MacBook Air і Mac mini обмежені п'ятьма замовленнями на клієнта.

Однак тепер компанія зняла обмеження на покупки, накладені на iPhone, новий iPad Pro і новий MacBook Air в країнах за межами Китаю. На веб-сайті Apple в США більше немає обмежень на купівлі, і клієнти можуть купити стільки iPad 2020, iPhone 11 Pro і 2020 Macbook Air, скільки захочуть.

Незважаючи на те, що обмеження були зняті, схоже, що компанія не справляється з продажами нових пристроїв, в основному з-за збоїв, викликаних спалахом коронавіруса.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Втім, клієнтам доведеться почекати свої пристрої, так як компанія не встигає обробляти замовлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.