Після багаторічного забуття франшиза Half-Life починає відроджуватися. Проект Half-Life: Alyx спочатку розроблявся для систем віртуальної реальності VR, і судячи з оцінок преси зробив міні-революцію, піднявши сприйняття VR-ігор на сходинку вище. Звісно ж, гра не могла обійтися без сюжету, а кінцівка гри натякає нам на продовження.

Half-Life: Alyx є приквелом до Half-Life 2, але кінцівка відсилає нас до більш пізніх подій.

Фінал Half-Life: Alyx дає нову відправну точку для розвитку серії і прямо спонукає нас до нових дій в особі Гордона Фрімена. Звичайно, це не означає, що Half-life 3 вже починають створювати. Швидше за все, компанія просто хоче розтягувати сюжет, випускаючи все нові ігри, так що про 3 частини легендарної гри поки ще рано думати.

Half-life:Alyx

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Можливо, нова гра теж буде у VR.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.