Корпорація Microsoft повідомила про нову уразливості віддаленого виконання коду, яка зустрічається у всіх підтримуваних версіях ОС Windows і в даний час використовується для “обмежених цільових атак”. З допомогою проломи в захисті хакер можна керувати комп'ютером у віддаленому режимі, без відома користувача, тим самим крадучи дані, листування і контент.

Кращі альтернативи Microsoft Office
Кращі альтернативи Microsoft Office, pinterest.ru

Уразливість зачіпає бібліотеку Adobe Type Manager, яка допомагає Windows відображати шрифти. Компанія дала уразливості найвищий рівень, так як з її допомогою хакери можуть красти дані мільйонів користувачів ПК. В даний час не існує патча для виправлення цієї проблеми. Компанія не планує випускати оновлення з вирішенням цієї проблеми аж до 14 квітня, так що користувачам доведеться чекати. І не факт, що оновлення буде працювати справно.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.