Huawei допомагає країнам світу, які постраждали від спалаху коронавіруса, надаючи необхідні кошти протягом останніх декількох тижнів. Нова країна, яка додається до цього збільшується списком, - Нідерланди, які отримають 800 000 захисних масок.

Huawei, gizchina

З тих пір, як уряд США ввів заборону на співпрацю з Huawei, компанія використовує всілякі способи, щоб завоювати серця країн, щоб співпрацювати з ними надалі. Оскільки COVID-19 захоплює весь світ, вони протягом останніх декількох тижнів жертвують необхідні засоби, такі як маски, в потерпілі райони.

На цей раз китайський виробник смартфонів запланував пожертвувати в загальній складності 800 000 масок FFP2 Нідерландам.

коронавірус в Україні, фото з сайту КМДА
коронавірус в Україні, фото з сайту КМДА

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.