Не секрет, що 23 березня легендарної української грі "STALKER: Тінь Чорнобиля" виповнилося 13 років. В честь цієї події, розробники із студії GSC Game World показали перший офіційний скріншот з STALKER 2, зроблений на движку гри. Звичайно, до виходу нової серії доведеться почекати, але розробники постійно радують фанатів додатковим контентом, який з'явиться в наступній грі. Нагадаємо, що розробники гри обіцяли показати її світу вже в 2020 році. Будемо сподіватися, що анонс відбудеться, незважаючи на пандемію.

STALKER 2. twitter

Крім скріншота з гри, розробники пообіцяли сюрприз для фанатів в 2020 році. Варто зазначити, що про гру практично нічого не відомо. Звичайно ж, про що йде мова - невідомо. У будь-якому випадку, мільйони геймерів в очікуванні нової частини постапокаліптичного світу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.