Компанія Sony заявила, що нова консоль буде підтримувати “переважна більшість” з 4000 з лишком існуючих ігор для PS4. Цього більш ніж достатньо, щоб геймери залишилися задоволеними. Звичайно ж, нова консоль буде підтримувати всі ААА-ігри, які були випущені за останні 10 років.

PlayStation, фото GettyImages
PlayStation, фото GettyImages

Уточнювати інформацію довелося після того, як провідний архітектор нової консолі Марк Черні заявив, що “майже всі” з 100 найбільш популярних ігор PlayStation 4 будуть сумісні з PS5 на старті. Звичайно, до моменту виходу PS5 цей список точно зміниться.

Звичайно, Xbox Series X може похвалитися такою ж сумісністю ігор, так що конкуренція лише набирає обертів. Нагадаємо, що консолі покажуть до кінця 2020 року.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.