Популярний месенджер Viber отримав велике оновлення. Додаток вийшло з номером версії 12.6. Нововведень в ній не багато, але вони всі корисні, так що користувачі точно оцінять старання розробників. Для користувачів Android-пристроїв додали редактор відео. Тобто тепер, щоб показати якийсь момент співрозмовнику, для цього не обов'язково відправляти весь ролик. Можна просто вирізати потрібну сцену. Досить зручна функція, особливо для тих, хто працює з відео, або просто обожнює обмінюватися різноманітними роликами.

Viber 12.6

Користувачі iOS, в свою чергу, нарешті-то отримали швидкий доступ до чатах і відеодзвінкам по довгому натисненню на ярлик програми.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Оновлені програми вже доступні на Android, так і в iOS.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.