Поряд з оновленнями поточних мобільних операційних систем компанія Apple несподівано випустила ряд нових прошивок для старих пристроїв. Ранні моделі Apple TV, Apple Watch, iPhone і iPad отримали апдейти. Відмінна новина для тих, хто не поспішає оновлювати свій смартфон, навіть якщо він застарілий за всіма показниками.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Для власників iPhone 5s, iPhone 6, Air iPad, iPad mini 2 і iPad mini 3 версія підвищилася до iOS 12.4.6. Приставка Apple TV третього покоління отримала збірку 7.5. Для WatchOS вийшло оновлення до 5.3.6, яке дозволить Apple Watch продовжити нормальну роботу зі свіжим патчем 12.4.6 для старих iPhone.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Що стосується самих оновлень, у них немає нових функцій, і це цілком логічно. Компанії немає сенсу розробляти новий функціонал для неактуальних гаджетів. Оновлення внесло зміни в захист смартфонів, так як деякі уразливості в iOS було виявлено в останні місяці. Рекомендуємо оновити прошивку на всіх доступних пристроях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.