Після анонсу технічних характеристик PlayStation 5 і Xbox X Series, на даний момент нам все ще не вистачає різної інформації про консолях наступного покоління Sony і Microsoft. Дослідний маркетинговий аналітик Omdia Стівен Бейлі недавно говорив з редакторами веб-сайту TrueAchievements про консолях наступного покоління. Під час чату йшлося про цінову проблему, з якою PS5 та Series X з'являться на ринку.

Xbox Series X, microsoft

Бейлі вважає, що і Sony і Microsoft захочуть уникнути затримки запуску з-за значних фінансових витрат, пов'язаних з випуском нової ігрової консолі. “Запуск консолі коштує мільярди, а планування може тривати роками. Вони вибрали 2020 рік, а не 2021, тому що вони знають, що їм потрібно запустити новий цикл консолей.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Що стосується ціни, консолі не будуть коштувати дорожче 500 доларів, так що геймерам доведеться розщедритися.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.