Китайська корпорація Xiaomi в даний час щосили створює прошивку MIUI 12 для своїх фірмових мобільних пристроїв і планшетних комп'ютерів. Не секрет, що анонс нової ОС відбудеться до кінця цього року, а інсайдери дізналися 6 головних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Одним з ключових нововведень MIUI 12 виявиться підтримка загальносистемного темного режиму Dark Mode, при включенні якого він буде автоматично вмикатися і у всіх додатках. Досить зручна функція, особливо для тих, хто переживає за свої очі.

Додамо, що компанія переробить інтерфейс, роблячи його максимально мінімалістичним.

В смартфонах китайської корпорації з релізом нової ОС також покращиться підтримка екрану зі співвідношенням сторін 16:9, завдяки чому проблем з відображенням на таких різних додатків не буде, враховуючи різні конфігурації дисплеїв у різних моделях.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ще одним важливим нововведенням даної ОС виявиться підтримка декількох клонів додатків, тобто можна буде, наприклад, створити два, три або навіть чотири повноцінних клону WhatsApp, або ж будь-якого іншого застосування, і при цьому всі вони будуть повноцінно працювати без обмежень. Така функція стане в нагоді для тих, хто користується відразу декількома акаунтами в соцмережах, для реклами, або ж просто для себе.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.