У розділі фільмів магазину Google Play можна знайти безліч цікавих робіт, але тільки от за все потрібно платити. Але компанія, здається, хоче трохи змінити підхід до додатка Google Play Фільми. Інсайдери повідомляють, що в сервісі з'являться і безкоштовні фільми, які точно порадують користувачів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Це вдалося виявити співробітникам сайту XDA Developers. Вони попорпалися в APK-файл додатка версії 4.18.37 і виявили кілька цікавих рядків. Судячи з кодом, компанія хоче додати сотні безкоштовних фільмів, але за це доведеться дивитися рекламу.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Примітно, що компанія не давала ніяких коментарів з цього приводу, і не анонсувала подібних змін публіці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.