Видавці PUBG Mobile заробили найбільшу суму в лютому 2020 року серед компаній, що випускають мобільні ігри. Інформація опублікована на порталі Sensor Tower. Схоже, мобільний геймінг стрімко набирає обертів. На тлі загального карантину у більшості країн, це зростання здається цілком логічним.

Список популярних ігор, SensorTower

За другий місяць 2020 року PUBG Mobile заробила $191,6 млн. На другому місці по виручці знаходиться ще одна гра від компанії Tencent - Honor of Kings. Вона принесла видавцеві $121,6 млн. Всі эи ігри стали різко популярними в той момент, коли країни почали запроваджувати заходи, а жителі почали самоізолюватися.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

PUBG Mobile, Monster Strike, Coin Master і Rise of Kingdoms в лютому оновила власні рекорди з прибутку, а для AFK Arena, Gardenscapes і Dragon Ball місяць став другим за прибутковістю за їх історію. Дивно, але навіть Fortnite не користується такою популярністю, як PUBG, при тому що в 2019 вона витіснила PUBG з лідируючих позицій.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.