SpaceX відклав запуск ракет з-за обмежень на поїздки, викликаних пандемією коронавіруса, але робота над ракетою для подорожі на Марс все ще триває.

У четвер засновник і генеральний директор Ілон Маск розмістив у Твіттері кілька знімків зі станції розробки SpaceX в Бока Чіка. На них зображений третій прототип космічного корабля SpaceX з маркуванням “SN3”, у який встановлюють верхню частину в складальному цеху, який в основному являє собою дуже високий гараж космічного корабля.

Маск сказав, що тестова модель, представлена всіма трьома прототипами, призначена для польоту на висоту близько 12,4 миль (20 кілометрів) і приземлення назад на Землю. У кінцевому рахунку, метою є створення космічного корабля наступного покоління, здатного транспортувати людей на Місяць, Марс і, можливо, навіть далі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ілон Маск, фото Getty Images
Ілон Маск, фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.