корисні поради, як заряджати ваш смартфон. Звичайно, робити це досить легко, але щоб гаджет прослужив довго, робити це потрібно правильно.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Зарядка на ніч. Звичайно, в більшості смартфонів при зарядці до 100% спеціальний датчик відключає живлення, і можна не переживати за ресурс, але такими вміннями володіє далеко не кожен смартфон.

Новенькі мобілки здатні заряджатися за годину-дві. Якщо гаджети заряджаються за такий короткий період, то і необхідності в зарядці на ніч просто немає.

Повна зарядка і розрядка. Не варто заряджати смартфон до 100%, а потім розряджати в нуль. Акумулятори в сучасних смартфонах влаштовані таким чином, щоб користувач не розрядив його в нуль. Оптимальний рівень заряду для будь-якого гаджета - від 20 до 80%. Відомо, що літій-іонні акумулятори розраховані десь на 500 циклів зарядки/розрядки. Слідуючи правилам, описаним вище, можна збільшити цей показник у 3 рази і довести його до 1500 циклів!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

до Речі, розряджати до 0% все ж можна, але 2 рази на місяць. Так смартфон откалибрует ємність акумулятора, і при використанні буде показувати більш точні цифри.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.