Компанія OnePlus є вкрай яскравою і значущою постаттю на терені технічної індустрії. Під цим брендом виходять виключно якісні та максимально опрацьовані смартфони. Однак вони вже не перший рік мають два істотних недоліки.

Так, смартфони OnePlus до цього дня ніколи не мали жодного офіційного рейтингу водонепроникності "IP", на підтримці бездротової зарядки. Також телефони не мали стандарту захисту IP, однак незважаючи на це вони таки могли спокійно працювати й у воді. Пов'язано це з тим, що керівництво компанії не хотіло платити зайві гроші за отримання офіційної сертифікації IP, що могло б відбитися на підсумковій ціні.

І ось, нарешті з'явилася інформація про те, що новий смартфон буде мати підтримку двох вищевказаних стандартів. Компанія збирається випустити відразу дві версії смартфона, OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro, кожна з яких буде преміальної, а відмінності будуть мінімальними. Бездротову зарядку разом з офіційно ліцензованих стандартом IP буде мати виключно Pro версія.

Слід зазначити, що стандарт захисту від вологи і пилу буде відповідати IP68. Бездротова зарядка буде підтримуватися не тільки простий, але і швидка, з потужністю до 30 Вт. Більш того, Pro версія пристрою буде мати дисплей, частота оновлення якого складе 120 Гц. Оперативна пам'ять теж буде взята більш високого рівня – стандарту LPDDR5. Також буде запропоновано відразу декілька варіантів сховища і процесора, якість якого буде використовувати новий Snapdragon 865. Тепер у шанувальників OnePlus з'явилося трохи більше додаткових причин, за яких дійсно варто очікувати новий телефон.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що компанія Apple випустила ряд нових прошивок для старих пристроїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", компанія OnePlus запрошує всіх бажаючих прийняти участь у програмі The Lab, в рамках якої 10 осіб отримають неанонсований смартфон.

Також "Знай.ua" писав, як правильно заряджати та розряджати смартфон.