Месенджер WhatsApp, найбільш популярний на сьогоднішній день у всьому світі, зберігає коди безпеки для двофакторної аутентифікації в незашифрованому вигляді. Дивно, але це раніше ніхто не помітив. Тепер же про це повідомили експерти з безпеки.

WhatsApp
WhatsApp

Двофакторна аутентифікація з'явилася в WhatsApp в 2017 році, щоб забезпечити додаткову безпеку. Однак, як стверджують користувачі, доступ до них можуть отримати власники смартфонів на Android. Схоже, популярний месенджер не такий вже й безпечний, якщо порівнювати з Telegram, який шифрує інформацію двічі, так що перехопити і розшифрувати її практично неможливо.

WhatsApp
WhatsApp

В iOS коди аутентифікації також не шифруються, тому зловмисники теоретично здатні використовувати уразливості, щоб отримати доступ до них. Розробникам WhatsApp було рекомендовано забезпечити шифрування файлу. Будемо сподіватися, що розробники виправлять цю уразливість найближчим часом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.