На Twitch стартував стрім, в якому йде відлік до анонсу GTA 6. Найімовірніше, його не запустили співробітники Rockstar, а сторонній користувач. Втім, підтвердити будь-яку з версій поки що не виходить.

GTA V
GTA V

Відлік закінчиться 1 квітня, що натякає на розіграш в честь Дня сміху. Автор каналу не полінувався добре оформити його, розташувавши під вікном стріму зображення і посилання на офіційні соцмережі Rockstar. Враховуючи, що кінець звіту закінчиться 1 квітня, серйозно ставитись до побаченого не варто. До того ж, компанія часто анонсує свої ігри, або ж інсайдери дізнаються хоч якусь інформацію про проект, перш ніж його покажуть публіці самі розробники.

GTA VI
GTA VI

Офіційних анонсів GTA 6 поки не було. Крім того, Rockstar навіть не оголошувала про її розробці. Раніше інсайдери повідомляли, що геймери побачать довгоочікувану гру вже в 2021 році.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.