Додавання до нестачі місця та медичного персоналу в нестачі матеріалів, таких як маски, захисні рукавички і респіратори. COVID-19 доводить ресурси і сили системи охорони здоров'я постраждалих країн до межі. Тим не менш, вчені з MIT намагаються допомогти приборкати ці проблеми.

МІТ ШВЛ, gizchina

Уряди і приватні компанії намагаються знайти матеріали, які потрібні лікарям і медсестрам для догляду за тисячами інфікованих людей в постраждалих країнах. Отже, такі проекти, як цей від MIT, могли б допомогти їм сприяти цій кризі.

Основні симптоми COVID-19 пов'язані з утрудненням дихання, що робить лікарняні ШВЛ необхідними для допомоги хворим. На щастя, наукові установи, такі як MIT, витратили роки на створення більш простих у виготовленні дихальних апаратів.

МІТ ШВЛ, gizchina

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Проект з відкритим вихідним кодом, здійснюваний групою студентів курсу Precision Machine Design, почався кілька років тому як необхідний захід для сільських районів країн, що розвиваються. У цих областях часто зустрічаються проблеми з дихальними шляхами, а механічні респіратори практично не використовуються для лікування пацієнтів. Отже, необхідність знайти більш просту і швидку конструкцію для виготовлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.