Не секрет, що Apple хоче розбити рамки між планшетом і ноутбуком, про що свідчить iPad Por 2020 з трекпадом і підтримкою мишки і клавіатури. В результаті iPad Pro перетворився в пристрій, цілком здатне конкурувати якщо не з MacBook Pro, то принаймні з MacBook Air, нехай і цілком умовно. Залишилося тільки випустити планшетні версію Boot Самр і навчити їх запускати Windows для повного щастя.

iPad, gettyimages
iPad, gettyimages

Не секрет, що це можна зробити, і це робиться точно так само, як встановити Windows на MacBook.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

До того ж, потужності цілком вистачить, щоб запустити Windows 10 навіть на пленшете, не кажучи вже про підтримку мишки і клавіатури. Якщо це зробити реально, то планшет перетворюється в компактний комп'ютер, який можна взяти з собою, а вся “начинка” знаходиться в екрані, що робить його універсальним девайсом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Steam побив власний рекорд. Компанія відзвітувала про рекордну кількість користувачів одночасно. Втім, причиною такого рекорду коронавірус, а також заклик до самоізоляції людей у всьому світі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела обмеження для своїх користувачів. Тепер геймери не можуть змінити логотип для клану або аватарку для облікового запису. Причиною цього стала навантаження на сервера компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустила PlayStation 5. Консоль стане доступною для користувачів вже до кінця 2020 року.