станом на 30 березня в Індії зареєстровано 1 071 випадок коронавирусной інфекції з 29 смертельними наслідками. Існують величезні побоювання, що ці цифри можуть значно збільшитися в найближчі дні, незважаючи на зусилля уряду по боротьбі з інфекцією. Китайська корпорація Huawei тепер пропонує свій досвід і ресурси, щоб допомогти уряду Індії боротися з COVID-19.

Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел
Коронавірус з Китаю, фото з вільних джерел

Згідно з повідомленнями, генеральний директор Huawei Indian Джей Чен (Jay Chen) повідомив, що компанія працює над рішеннями, щоб застосувати свої знання і досвід, отримані з ситуації в Китаї. Компанія хоче допомогти в цій кризі з допомогою нових технологій, таких як дистанційний моніторинг температури і тепловізор 5G +. Останній допоміг китайському уряду стримати поширення вірусу. Технологія дозволяє точно і в реальному часі контролювати температуру рухомого об'єкта.

Компанія пропонує використовувати технологію 5G для організації телеконференцій. Тому він може допомогти медичним фахівцям лікувати пацієнтів, навіть якщо вони фізично відсутні.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Steam побив власний рекорд. Компанія відзвітувала про рекордну кількість користувачів одночасно. Втім, причиною такого рекорду коронавірус, а також заклик до самоізоляції людей у всьому світі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела обмеження для своїх користувачів. Тепер геймери не можуть змінити логотип для клану або аватарку для облікового запису. Причиною цього стала навантаження на сервера компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустила PlayStation 5. Консоль стане доступною для користувачів вже до кінця 2020 року.