Схоже, що Huawei змінює свою стратегію щодо заборони США і відносин з Google. Раніше говорилося про те, наскільки хороший сервіс від Huawei AppGallery. Що ж, тепер китайський виробник планує знову працювати з Google.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

В інтерв'ю Wired глава підрозділу приватних клієнтів Річард Ю розповів про плани Huawei на майбутнє. За словами Ю, вони сподіваються, що зможуть знову почати працювати з Google - незважаючи на свій власний сервіс AppGallery. Це також відповідає інтересам Google і інших американських компаній і розробників, які заробили багато грошей завдяки Huawei. Вони хотіли б, щоб пристрої Huawei знову використовували Play Store.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Що стосується AppGallery, менеджер Huawei визнає, що є розробки, але все ще є прогалини в роботі сервісів. На поліпшення знадобиться кілька років.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Steam побив власний рекорд. Компанія відзвітувала про рекордну кількість користувачів одночасно. Втім, причиною такого рекорду коронавірус, а також заклик до самоізоляції людей у всьому світі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела обмеження для своїх користувачів. Тепер геймери не можуть змінити логотип для клану або аватарку для облікового запису. Причиною цього стала навантаження на сервера компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустила PlayStation 5. Консоль стане доступною для користувачів вже до кінця 2020 року.