Питання про те, чи буде відкладено випуск смартфонів із серії iPhone 12 поступово знімається з порядку денного. Судячи з поточної ситуації, що складається в Китаї, серйозних проблем з процесом виробництва вже немає.

iPhone 12

На радість фанатам яблучної корпорації в мережу злили живі фото майбутніх iPhone 12, які покажуть публіці до вересня 2020 року. Стверджується, що фотографії були опубліковані кимось, хто був звільнений з компанії через новий спалах коронавіруса. Веб-сайт, на якому розміщена вищезгадана фотографія, згодом видалив фото. Однак, “інтернет пам'ятає всі”, так що фото благополучно повернули в мережу. Тепер можна розглянути майбутній флагман у всій красі.

iPhone 12

На фото ми бачимо. що фронтальна панель у iPhone 12 Pro практично повністю зайнята дисплеєм і рамки навколо нього дуже тонкі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Steam побив власний рекорд. Компанія відзвітувала про рекордну кількість користувачів одночасно. Втім, причиною такого рекорду коронавірус, а також заклик до самоізоляції людей у всьому світі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела обмеження для своїх користувачів. Тепер геймери не можуть змінити логотип для клану або аватарку для облікового запису. Причиною цього стала навантаження на сервера компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустила PlayStation 5. Консоль стане доступною для користувачів вже до кінця 2020 року.