У мережі з'явилися відомості, що анонс очікуваного багатьма недорогого смартфона iPhone SE 2, він же iPhone 9, може відбутися найближчим часом. Схоже, Apple не відмовлялася від смартфона, а збірка гаджета все ж налагоджується. До того ж, раніше інсайдери прогнозували анонс iPhone SE 2, який повинен був відбудуться 31 березня.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Справа в тому, що виробники чохлів для нового смартфона почали відправляти товарні запаси деяким великим продавцям, зокрема — Best Buy. Один з чохлів називається Urban Armor Gear, який описаний як “чохол для нового iPhone 4,7-дюймів 2020 року”. Звичайно ж, тепер у виході девайса сумніватися точно не варто.

За даними джерел, продавці отримали інструкції, що продукти не повинні відображатися на сайтах до 5 квітня. Оскільки 5 квітня неділя, малоймовірно, що в цей день новий iPhone надійде в продаж. Але це говорить про те, що це може відбутися в найближчі дні. Можливо, мова йшла про будніх днях, наприклад, у п'ятницю.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

протягом деякого часу ходили чутки про 4,7-дюймовому iPhone - продовження iPhone SE. Повідомляється, що пристрій буде коштувати $399 і буде використовувати той же дизайн, що і iPhone 8. Тим не менш, смартфон буде оснащений більш швидким процесором A13 Bionic і великим об'ємом оперативної пам'яті. Якщо смартфон з'явиться у продажу з таким цінником, він стане максимально популярним, витіснивши навіть Xiaomi з ринку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери атакували компанії з допомогою плюшевих іграшок і флешок. Звичайно ж, у флешках харнился шкідливий код, який дозволяв хакерам віддалено отримати доступ до пристроїв.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi відновила роботу свого заводу в Ухані, який раніше був осередком коронавіруса. Проте, Китай переміг страшну недугу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 вперше показали на живих знімках. Смартфон отримає дуже тонкі рамки, а також наворочену камеру.